Vi udfører kvalitets tømrer- og snedkerarbejde i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udpluk af anmeldelser vores kunder har givet vores arbejde. Du kan tilføje din egen via kontaktformularen her på siden.

Det siges vores kunder

Kom på slaget, hurtig og effektiv

★★★★★
5 5 1
Kom på slaget, hurtig og effektiv levering og rimeligt kørselstillæg trods den lange vej. Er meget glad for min hoveddør der blev som ny. Vil bestemt ringe til Kenneth en anden gang og anbefale ham til mine venner. – Tætning og reparation af hovedfør, udført i Charlottenlund

Spisestue og terassedør

★★★★★
5 5 1
Totalenterprise med flere faggrupper – alt udført til vor fulde tilfredshed Kenneth og Mark leverer kreative detaljeorienterede løsningsforslag på baggrund af faglig stolthed – og så er de behagelige mennesker – og kommer til aftalte tid – vil bruge dem igen.

God service og udført arbejde

★★★★★
5 5 1
Krone Byg leverede en rigtig fin service i forhold til en lille tømreropgave på et vindue med råd i listerne. Vi havde en meget kort tid at få det udbedret på, og Krone Byg pressede opgaven ind i en travl tid for at imødekomme vores behov. Fint arbejde udført!

Isolering af garage

★★★★★
5 5 1
Flot stykke arbejde, de kom til aftalte tid. Alt i alt en god oplevelse.

Montering af nyt køkken

★★★★★
5 5 1
2 meget professionelle og imødekommende håndværkere, som vi varmt kan anbefale.

Anmeld os

Vi værdsætter ris og ros fra vores kunder! Skriv din anbefaling/anmeldelse herunder, så kommer den til gennemgang og bliver publiceret.

Navn
E-mail
Din overskrift
Bedømmelse
Kort bedømmelse