Vi udfører kvalitets tømrer- og snedkerarbejde i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Køkkenrenovering i Brøndby, Glostrup & København

Behøver du ikke udskifte hele dit køkken? Så lad Krone Byg lave en køkkenrenovering.

Køkkenrenovering udføres

En køkkenrenovering kan være sund fornuft

Måske er dine skabslåger ved at hænge lidt, skufferne binder, og bordpladen har set bedre dage? Men egentlig fungerer køkkenet meget godt, som det står – det er bare blevet lidt træt at se på? Så er enn køkkenrenovering en god løsning, fordi du bevarer de gode ting, der er i dit køkken, og samtidig får du frisket det hele op, så det føles som et helt nyt køkken bare til en noget anden pris.

”Why fix it, when it isn’t broken” siger man, og det er der meget rigtigt i – for hvorfor hive de ting ned, der virker? Hvis det skyldes, at du ønsker dig glæden ved at se på noget nyt, kan du komme rigtig langt med en køkkenrenovering.

Hos Krone Byg har vi solid erfaring med køkkenrenovering, og kan vejlede dig om, hvilke dele af dit køkken, det er fint at genanvende, og hvilke du med fordel kan udskifte.

Hvad kan man skifte ved en køkkenrenovering?

Ved en køkkenrenovering ændrer vi som udgangspunkt ikke hele indretningen af køkkenet, men kun nogle af delene –

det kan være en eller flere af følgende:
 • Udskiftning af bordpladen – oftest fordi for man ønsker andet materiale, en anden farve, eller fordi den er meget slidt
 • Udskiftning af blandingsbatteri – det er smart, hvis bordpladen også skiftes – og dertil kommer, at der kan være penge at spare på en ny, vandbesparende hane – og hvad med en quooker, så du altid har kogende vand lige ved hånden?
 • Udskiftning af vask – sidder vasken i den bordplade, der skal udskiftes, er det en rigtig god idé at tænke på de muligheder, der er, for at få en ny vask – måske en større porcelæns- eller stenvask – eller en dobbelt stålvask?
 • Nye skabslåger – eller renovering af dem, du har? De nuværende kan slibes og lakeres – eller du kan sætte nye på, med nye flotte greb?
 • Nye skuffer? Her kan du måske få udskiftet mange smalle, med nogle færre og dybe? Det giver mulighed for optimal opbevaring, at man kan sætte nogle ting ned i skufferne, der endda kan monteres, så de kan glide på skinner og med touch-funktion?
 • Hårde hvidevarer – skal vi tilpasse nogle nye og måske mere energibesparende? Måske lave dem som indbygning med låger udenpå (køleskab og opvaskemaskine), så det matcher resten af lågerne? Og bygge ovnen ind i en mere arbejdsvenlig højde?
 • Hæve bordpladen? Danskernes gennemsnitshøjde er steget, men bordpladerne vokser jo ikke automatisk med. Vi kan lave en ekstra ”sokkel” mellem elementer og plade, så bordpladen hæves
 • Overskabe – eller hylder? Det er en smagssag, der kan være mere i skabe, men til gengæld kan det være flot at ”åbne op” med hylder, hvor også dine pæne ting kan stå

 

Vi giver gerne et godt tilbud på din køkkenrenovering

Vi håber at have inspireret dig lidt til en køkkenrenovering, og kommer naturligvis gerne forbi til yderligere drøftelser om et køkken, som du ønsker dig det, til en fornuftig pris. Dagligt kører vi ud i Brøndby, Glostrup og København, og laver også gerne køkkenrenovering i Nordsjælland og på resten af Sjælland, så kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 77 99 00 00, så er din køkkenmand på vej

Få et tilbud fra os

 • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
 • Kompetent og ærlig rådgivning
 • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
77 99 00 00
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde