Vi udfører kvalitets tømrer- og snedkerarbejde i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Montering af køkken

Har du allerede valgt dit nye køkken? Nu skal det bare lige sættes op? Lad Krone Byg stå for montering af køkken.

Vi udfører montering af køkken

Montering af køkken kræver en fagmand

Hvis du allerede har været ude at vælge dit køkken, og måske endda har fået det leveret, så mangler du bare den sidste ting, nemlig montering af køkken. Og det kan være lidt sværere, end det ser ud til. Så hvis du vil undgå grimme løsninger, skæve hjørner og deciderede fejlmonteringer, bør du hyre en fagmand til montering af køkken.

Hos Krone Byg har vi solid erfaring med køkkenarbejde, ikke mindst montering af køkken. Vi sætter en ære i at få dit køkken til at stå snorlige og uden fejl, og til at blive et smukt køkken, du vil glæde dig over mange år frem.

Vi kan få det hele tilpasset ved montering af køkken

Uanset hvilket køkkenfirma, du har valgt, kan vi håndtere opgaven med montering af køkken. Vi kan også lave den lille tilpasning eller unikke løsning, der skal til i en snæver vending. Ingen rum er ens, og selvom et køkken er planlagt og tegnet og beregnet igennem inden bestilling, vil der ofte kunne dukke små unøjagtigheder op, der gør, at tingene pludselig ikke passer perfekt sammen.

Det er her, Krone Byg med uddannede bygningssnedkere kan få brikkerne til at ligge rigtigt alligevel. Med vores ekspertise og professionelle håndelag kan vi snedkere og file og skrue, så tingene falder i hak, vel at mærke uden at der opstår nogle skader. Ethvert rum er unikt, og det er dit køkken også.

Vi sørger for montering af køkken hvor som helst – til tiden

Hos Krone Byg har vi sat mange køkkener op, og vi står gerne for montering af køkken, uanset hvor stort eller lille køkkenet og rummet er. Vi håndterer montering af køkken i

  • Lejligheder
  • Villaer
  • Sommerhuse
  • Institutioner
  • Erhvervsvirksomheder

Vi ved, at et køkken er et meget centralt rum for de, der skal bruge det, og derfor er Krone Byg meget opmærksomme på, at montering af køkken skal ske så hurtigt som muligt, så du kan bruge rummet igen. Og naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og så rydder vi pænt op efter os – vi vil jo gerne kunne komme igen.

Få en fornuftig pris på montering af køkken

Hver dag kører vi tømrerbilen ud fra Brøndby til Glostrup og København, og står også gerne for montering af køkken i Nordsjælland og på resten af Sjælland, så kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 77 99 00 00, så kommer vi forbi for at give dig en god pris på montering af køkken

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Kompetent og ærlig rådgivning
  • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
77 99 00 00
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde