Vi udfører kvalitets tømrer- og snedkerarbejde i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Nyt køkken i Brøndby, Glostrup & København

Er drømmen et nyt køkken? Lad Krone Byg gøre drømmen til virkelighed. Du kan hos os indgå en aftale, hvor vi står for hovedentreprisen og har overblikket for dig. Vi samarbejder med dygtige malere, elektrikere og vvs’ere og derfor kan vi hjælpe dig med det hele.

Få nyt køkken i Brøndby og København

Et nyt køkken skal være DIT nye køkken

De fleste, der har overtaget et hus eller en lejlighed, der ikke er helt nyopført, drømmer på et tidspunkt om at få et nyt køkken. Der er stor forskel på det, et ældre køkken byder på, og så den glæde der er ved at arbejde og opholde sig i et nyt køkken.

Udviklingen går stærkt, og det gør den også på køkkenfronten. Derfor vil du med et nyt køkken kunne drage fordel af en masse smarte tiltag og løsninger, der ikke fandtes for bare få år siden. Alle sammen løsninger, der gør et nyt køkken til et effektivt arbejdsrum og samtidig et rum, hele familien kan trives i.

Hvilke elementer skal der være i et nyt køkken?

Når Krone Byg skal opføre et nyt køkken hos dig, skal du starte med at vælge, hvordan og hvor mange du vil have af de klassiske køkkenelementer – og hvordan de skal se ud:

  • Underskabe
  • Overskabe
  • Hylder
  • Højskabe
  • Hjørneskabe

Inden for køkkenelementer har udviklingen bl.a. medført, at der nu findes flere smarte løsninger som eksempelvis skuffer med easy-luk, diverse indretning til skuffer og skabe og forskellige fleksible udtrækssystemer. Vi præsenterer dig gerne for de mange muligheder.

Tænk dine køkkenvaner ind i et nyt køkken

Når du skal vælge, hvilke køkkenelementer, der skal være i et nyt køkken, skal du vælge ud fra dine køkkenvaner, din samling af service, køkkenudstyr og køkkenmaskiner og ikke mindst størrelsen og formen på det rum, køkkenet skal indrettes i.

De fleste mennesker tænker vanemæssigt og måske ud fra, at et nyt køkken skal være bygget op som det gamle, fordi det kan være svært at forestille sig andet. Hos Krone Byg vejleder vi gerne om, hvordan et nyt køkken kan skabes i dit eksisterende rum men måske på en meget mere hensigtsmæssig måde. Måske har du en masse flot service, du gerne vil kunne se, i stedet for at det er gemt af vejen i skabe? Så er åbne hylder værd at overveje. Måske har du brug for et stort arbejdsbord, fordi du ofte laver mad, der kræver plads? Hvad med muligheden for, at vi laver et smart cafébord, eller et bord til lektierne, der kan laves af  børnene, mens de voksne kokkererer?

Tag os med på råd om nyt køkken

Hos Krone Byg vil vi gerne inddrages, når du går med planer om nyt køkken – og vi vil naturligvis gerne give dig et godt og uforpligtende tilbud, når vi har drøftet, hvad det er, du drømmer om. Dagligt kører vi ud i Brøndby, Glostrup og København, og laver gerne nyt køkken også i Nordsjælland og på resten af Sjælland. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 77 99 00 00 – så er et nyt køkken allerede tættere på.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Kompetent og ærlig rådgivning
  • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
77 99 00 00
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde