Vi udfører kvalitets tømrer- og snedkerarbejde i hele Storkøbenhavn, Nordsjælland og på Midtsjælland.

Snedker i Brøndby, Glostrup og København

Leder du efter en rigtig snedker, der kan sit håndværk ned i detaljen? Så er det Krone Byg, du skal kontakte.

Snedker med speciale i nyt køkken og køkkenrenovering

En snedker kan arbejde med alt indenfor træ

Et ordsprog siger, at ”djævlen ligger i detaljen”, og som snedker kan vi sige, at det ikke er helt forkert. At være en dygtig snedker er netop at mestre detaljen uden at tabe fokus på den store opgave.

Hos Krone Byg er vi uddannede bygningssnedkere, og har arbejdet som både snedker og tømrer i en årrække. Det betyder, at du får nogle rigtig dygtige håndværkere, der kan tumle med både de helt store bjælker og lave den elegante tilpasning i de små opgaver. Uanset hvor store eller små stykker træ, vi arbejder med, er præcision og erfarent håndelag afgørende. Og så bliver resultatet derefter – smukt og solidt.

Hvad skal du bruge din snedker til?

Vi skelner ikke mellem tømrer og snedker arbejde, for det kræver som nævnt samme høje faglighed, uanset hvilken opgave i træ, vi skal løse.

Du kan måske have behov for en fagmand, der kan tilpasse det skæve skab, bygge den dørkarm, der altid har manglet, bygge hylder under din trappe eller opføre et helt nyt køkken? Det er her, du vil kunne opleve den bedste kvalitet i snedker arbejde fra Krone Byg.

Et køkken skal laves af en ægte snedker

Hos Krone Byg er vi som nævnt både tømrer og snedker, og det betyder, at vi kan bygge dig et helt nyt køkken eller lave den perfekte renovering af det, du har. Uanset hvor skævt rummet er, og hvor mange sjove vinkler og umulige hjørner, der er i rummet, kan vi opføre et køkken, der passer præcist – og præcist til dine forventninger og dit budget.

Lad din snedker være med fra starten

Vi springer naturligvis gerne ind og påtager os en snedker opgave, hvis du pludselig står med et behov og en opgave, der skal løses her og nu. Men vi vil også gerne bidrage fra starten, så vi i fællesskab og dialog kan bruge vores faglige snedker viden til at få dine drømme og planer ned på papir og få skabt det nødvendige overblik. God planlægning er den halve løsning, for så kan vi optimere såvel tidsforbrug som materialeforbrug, alt sammen til gavn for dig og dit byggebudget.

Kontakt din snedker og få et godt tilbud

Vi starter bilen og kører ud hver dag i Brøndby, Glostrup og København, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dit projekt og høre, hvad du kan bruge en snedker til – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 77 99 00 00, måske er vi lige ude og lave en anden snedker opgave, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Få et tilbud fra os

  • Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten
  • Kompetent og ærlig rådgivning
  • Tilfredse kunder

FÅ GRATIS TILBUD NU

Spørgsmål?

Ring på
77 99 00 00
og hør nærmere om
mulighederne.

Hurtig og nem finansiering af tømrer- og snedkerarbejde