Derfor skal du vælge os:

SPAR OP TIL 25% på din badvask når du køber hos Krone Byg

Ved at købe en badvask eller bordplade med indbygget vask hos os, undgår du fordyrende mellemled. Derfor ligger vi typisk markant billgere end større firmaer.

PRISMATCH -5%
på tilbud fra andre leverandører*

Har du indhentet et tilbud fra en anden leverandør? Så matcher vi prisen og trækker yderligere 5% fra prisen!

* - Gælder for kunder på hele Sjælland

Få et eksklusivt badeværelse

Ønsker du en bordplade med indbygget vask på badeværelset?

Uanset dine drømme og størrelsen på dit badeværelse, tilbyder vi et bredt udvalg af badvaske - bordplader med indbygget vask. Vi hjælper dig med at producere bordpladen på dine mål, så den passer til lige netop dit badeværelse.

Vasken på badeværelset er en af de vigtigste dele. Det er ikke blot en praktisk funktion, men også et designpræg som hjælper med at definere rummets stil. Der er mange forskellige vaske på markedet, inklusiv indbyggede vask. En indbygget vask er en populær mulighed fordi den giver et strømlinet og moderne look til badeværelset. Det er ligeledes en god pladsbesparende løsning.

Her på siden kan du se flere eksempler på de badvaske, som vi har produceret og monteret gennem tiderne.

Fordele ved en bordplade med indbygget vask

Bordpladen med indbygget vask er en populær mulighed. Det er en smart og stilfuld måde at skabe et sammenhængende look på badeværelset. Du er ligeledes en god måde at spare plads på, da du både kan have en bordplade og vask i samme enhed.

En af de store fordele ved en bordplade med indbygget vask er, at den kan skræddersyes efter dine specifikke ønsker og behov. Det er en stilfuld og funktionel måde at opgraderer dit badeværelse på.

Indhent et uforpligtende tilbud hér

Skal vi hjælpe dig videre med dit badeværelse? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 60 14 14 02 eller kontakte os via vores kontaktformular. Så kan du få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dagligt kunder i hele København og på resten af Sjælland.

Mulighederne er mange

Skræddersyede badvaske til dit badeværelse​

Skal vi hjælpe dig med personlig rådgivning?

Vil du høre mere om vores udvalg? Så er du velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak.

Kontakt os, og få en ny og stilren vask på badeværelset

Ønsker du, at tage en uforpligtende snak om din nye bordplade? Så skal du ikke tøve med at ringe til os på telefon 60 14 14 02. Hver dag starter vi bilen og kører ud til glade kunder i København og på resten af Sjælland.

Vi glæder os til, at give dit bedeværelse den perfekte bordplade.