Produktion og montering af skræddersyede Durasein bordplader

FÅ EN GRATIS DIGITAL OPMÅLING TIL EN VÆRDI AF MIN. 1.875,-**

**Tilbuddet gælder på ordrer over 9.999 kr. For kunder på Sjælland

Derfor skal du vælge os:

SPAR 30% på din Durasein bordplade når du køber hos Krone Byg

Ved at købe bordpladen hos os, undgår du fordyrende mellemled. Derfor er vi typisk omkring 30% billigere end de store køkkenfirmaer.

PRISMATCH -5%
på tilbud fra andre leverandører*

Har du indhentet et tilbud fra en anden leverandør? Så matcher vi prisen og trækker yderligere 5% fra prisen!

* - Gælder for kunder på hele Sjælland

Få et eksklusivt køkken

Hvorfor anbefaler vi, at du vælger en Durasein bordplade?

Durasein er bordplader, der er fremstillet i de fineste naturlige råmaterialer og integrerer bæredygtighed i hele processen, herunder produktion, emballering og mere.

Ved at vælge en Durasein bordplade opnår du følgende konkrete fordele:
- Bordpladen er lavet af et smukt og mat materiale.
- Durasein tilbyder forskellige modeller med forskellige farver, former osv.
- Bordpladen kan fremstilles og monteres, så samlingerne næsten er usynlige.
- Den har en homogen overflade, der er både hygiejnisk og nem at rengøre.
- Hvis du får en skade som revner eller ridser, kan bordpladen repareres på stedet og forblive flot.
- Sidst men ikke mindst er Durasein et utroligt holdbart materiale

Disse egenskaber appellerer til både arkitekter, designere og slutbrugere, hvilket gør Durasein bordpladen passende til enhver type køkken.

Muligheden for at udføre reparationer på bordpladen betyder, at du kan nyde din Durasein bordplade i mange år uden at skulle udskifte den på grund af skader.

Grundig rådgivning og en digital opmåling

Krone Byg specialiserer sig i produktionen af Durasein bordplader, der skræddersys til dine præcise mål. Derfor er præcisionen i vores opmåling af afgørende betydning. Inden vi går i gang med produktionen, udfører vi en nøjagtig digital opmåling af dit nuværende eller kommende køkken.

Ved denne lejlighed får du også mulighed for omfattende rådgivning om, hvordan du kan få præcis den Durasein bordplade, du drømmer om. Vi kan hjælpe dig med at vælge den rette størrelse, form, farve og meget mere. Hvis du ønsker at se de forskellige farver og vaske, som du kan vælge imellem, er du/I velkommen til at besøge vores værksted.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i hele processen - fra vores første møde til det øjeblik, hvor bordpladen er monteret og klar til brug. Vi stræber efter at skabe tillid og sikre din tilfredshed gennem hele forløbet.

Indhent et uforpligtende tilbud hér

Skal vi hjælpe dig videre med din Durasein bordplade? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 60 14 14 02 eller kontakte os via vores kontaktformular. Så kan du få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dagligt kunder i hele København og på resten af Sjælland.

Mulighederne er mange

Durasein bordplader - moderne som klassisk

Durasein bordplade - En verden af muligheder

Durasein bordplader er velegnede til næsten alle typer af køkkener, og der er mange muligheder at vælge imellem. Hvis du søger en solid og vedligeholdelsesfri bordplade til dit bryggers eller badeværelse, kan vi naturligvis også levere Durasein bordplader til disse rum.
Vi håndterer alle bordplader på vores eget værksted, hvor vi bearbejder dem efter de nøjagtige mål, vi har taget hos dig. Efterfølgende bringer vi bordpladen til dig og udfører den kemiske svejsning, hvis den består af flere dele.
Hvis du bor på Fyn, i Jylland eller i Sverige, har vi brug for de præcise mål for at kunne levere en Durasein bordplade til dig. Vi er engagerede i at sikre, at bordpladen passer perfekt ind i dit hjem, uanset hvor du befinder dig.

Kontakt os, og få en original Durasein bordplade

Ønsker du, at tage en uforpligtende snak om din ny bordplade? Så skal du ikke tøve med at ringe til os på telefon 60 14 14 02. Hver dag starter vi bilen og kører ud til glade kunder i København og på resten af Sjælland.

Vi glæder os til, at give dit køkken den perfekte bordplade.