Køkkenmontering

Undgå fejlmonteringer

Vi har solid erfaring med nye køkkener

Montering af køkken kræver en fagmand

Hvis du allerede har været ude at vælge dit køkken, og måske endda har fået det leveret, så mangler du bare den sidste ting, nemlig monteringen af dit køkken. Og det kan være lidt sværere, end det ser ud til. Så hvis du vil undgå grimme løsninger, skæve hjørner og deciderede fejlmonteringer, bør du hyre en fagmand til at montere dit køkken.

Hos Krone Byg har vi solid erfaring med køkkenmontering. Vi sætter en ære i at få dit køkken til at stå snorlige og uden fejl, og til at blive et smukt køkken, du vil glæde dig over mange år frem.

Vi kan få det hele tilpasset ved montering af køkken

Uanset hvilket køkkenfirma, du har valgt, kan vi håndtere monteringen. Vi kan også lave den lille tilpasning eller unikke løsning, der skal til i en snæver vending. Ingen rum er ens, og selvom et køkken er planlagt og tegnet og beregnet til punkt og prikke inden bestilling, vil der ofte kunne dukke små unøjagtigheder op, der gør, at tingene pludselig ikke passer perfekt sammen.

Det er her Krone Byg med uddannede bygningssnedkere kan få brikkerne til at ligge rigtigt alligevel. Med vores ekspertise og professionelle håndelag kan vi file og skrue, så tingene falder i hak, vel at mærke uden at der opstår nogle skader. Ethvert rum er unikt, og det er dit køkken også.

Tømrer & snedker

Leder du efter en rigtig snedker, der kan sit håndværk ned i detaljen? Det kan vi!

Solid Surface bordplade

Krone Byg monterer Solid Surface bordplader - primært i køkkenet.

Hovedentrepriser

Hos Krone Byg har vi stor erfaring med at stå for hovedentrepriser.

Nyt køkken

Er drømmen et nyt køkken? Lad Krone Byg gøre drømmen til virkelighed.

Køkkenrenovering

Behøver du ikke udskifte hele dit køkken? Så lad Krone Byg lave en køkkenrenovering.

Køkkenmontering

Skal køkkenet sættes op? Lad Krone Byg stå for montering af køkken.

Har du allerede valgt dit nye køkken?

Lad Krone Byg stå for monteringen af dit køkken

Vi sørger for montering af køkken hvor som helst – til tiden

Hos Krone Byg har vi sat mange køkkener op, og vi står gerne for monteringen af dit køkken, uanset hvor stort eller lille køkkenet og rummet er. Vi håndterer montering af køkkenener i:

  • Lejligheder
  • Villaer
  • Sommerhuse
  • Institutioner
  • Erhvervsvirksomheder

Vi ved, at et køkken er et meget centralt rum for de, der skal bruge det, og derfor er Krone Byg meget opmærksomme på, at montering af køkken skal ske så hurtigt som muligt, så du kan bruge rummet igen. Og naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og så rydder vi pænt op efter os – vi vil jo gerne kunne komme igen.

Få en fornuftig pris på montering af køkken

Hver dag kører vi tømrerbilen ud fra Brøndby til Glostrup og København, og står også gerne for montering af køkken i Nordsjælland og på resten af Sjælland – ring til os på tlf. (+45) 77 99 00 00, så kommer vi forbi for at give dig en god pris på montering af køkken.