Kontakt

Få et tilbud fra din tømrer i dag – Nordsjælland, Sjælland og København

Hver dag kører vi ud og udfører professionelt tømrerarbejde af højeste kvalitet i Brøndby, Glostrup og København, og vi kommer naturligvis gerne forbi for at høre om dit behov for en dygtig tømrer, ligesom vi gerne giver dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på telefonen – så er din tømrer på vej!

Adresse

Strandfogedvej 6, 2660 Brøndby Strand

Skriv til os

kontakt@kronebyg.dk

Ring til os

(+45) 60 14 14 02

Vores kunder siger

Læs her hvordan vores kunder beskriver deres oplevelse med vores arbejde.

Kom på slaget, hurtig og effektiv levering og rimeligt kørselstillæg trods den lange vej. Er meget glad for min hoveddør der blev som ny. Vil bestemt ringe til Kenneth en anden gang og anbefale ham til mine venner. – Tætning og reparation af hovedfør, udført i Charlottenlund

Lisbeth

Totalenterprise med flere faggrupper – alt udført til vor fulde tilfredshed Kenneth og Mark leverer kreative detaljeorienterede løsningsforslag på baggrund af faglig stolthed – og så er de behagelige mennesker – og kommer til aftalte tid – vil bruge dem igen.

Birte Bendorff

Krone Byg leverede en rigtig fin service i forhold til en lille tømreropgave på et vindue med råd i listerne. Vi havde en meget kort tid at få det udbedret på, og Krone Byg pressede opgaven ind i en travl tid for at imødekomme vores behov. Fint arbejde udført!

Sanne Grothe

Flot stykke arbejde, de kom til aftalte tid. Alt i alt en god oplevelse.

Henrik Zimmermann

2 meget professionelle og imødekommende håndværkere, som vi varmt kan anbefale.

Helle