Nyt køkken

Vi har overblikket!

Lad drømmen om nyt køkken blive til virkelighed

Nyt køkken i København og omegn

Drømmer du om et nyt køkken? Lad Krone Byg gøre drømmen til virkelighed. Vi tilbyder dig en aftale, hvor vi står for hovedentreprisen og har overblikket over hele processen for dig. Vi samarbejder med dygtige malere, elektrikere og vvs’ere og kan derfor hjælpe dig med det hele, uden du skal bekymre dig.
Vi forhandler færdigproducerede køkkener fra flere populære mærker, så som JKE Design, HTH, Invita med flere og kan skaffe skarpe rabatpriser til dig gennem vores erhvervsaftaler. Er du mere til et håndlavet snedkerkøkken, kan vi også lave det. Her har vi et tæt samarbejde med en dansk fabrik, som laver dit nye køkken på eksakte mål, som vi kommer ud og tager hos dig.

Et nyt køkken skal være DIT nye køkken

De fleste, der har overtaget et hus eller en lejlighed, der ikke er helt nyopført, drømmer på et tidspunkt om at få et nyt køkken. Der er stor forskel på hvad et ældre køkken byder på, og så den glæde der er ved at arbejde og opholde sig i et nyt køkken.

Udviklingen går stærkt, og det gør den også på køkkenfronten. Derfor vil du med et nyt køkken kunne drage fordel af en masse smarte tiltag og løsninger, der ikke fandtes for bare få år siden. Alle sammen løsninger, der gør et nyt køkken til et effektivt arbejdsrum og samtidig et rum, hele familien kan trives i.

Tømrer & snedker

Leder du efter en rigtig snedker, der kan sit håndværk ned i detaljen? Det kan vi!

Solid Surface bordplade

Krone Byg monterer Solid Surface bordplader - primært i køkkenet.

Hovedentrepriser

Hos Krone Byg har vi stor erfaring med at stå for hovedentrepriser.

Nyt køkken

Er drømmen et nyt køkken? Lad Krone Byg gøre drømmen til virkelighed.

Køkkenrenovering

Behøver du ikke udskifte hele dit køkken? Så lad Krone Byg lave en køkkenrenovering.

Køkkenmontering

Skal køkkenet sættes op? Lad Krone Byg stå for montering af køkken.

Lad køkkenet afspejle dig

Vær med til at sætte dit præg på køkkenet

Hvilke elementer skal der være i et nyt køkken?

Når Krone Byg skal opføre et nyt køkken hos dig, skal du starte med at vælge, hvilke og hvor mange af de klassiske køkkenelementer, du ønsker – og hvordan de skal se ud:

  • Underskabe
  • Overskabe
  • Hylder
  • Højskabe
  • Hjørneskabe

Inden for køkkenelementer har udviklingen bl.a. medført, at der nu findes flere smarte løsninger som eksempelvis skuffer med easy-luk, diverse indretning til skuffer og skabe og forskellige fleksible udtrækssystemer. Vi præsenterer dig gerne for de mange muligheder.

Tænk dine køkkenvaner ind i et nyt køkken

Når du skal vælge hvilke køkkenelementer, der skal være i et nyt køkken, er det en fordel at se på dine vaner. Hvordan plejer du at arnejde i dit køkken? Tag også din samling af service, køkkenudstyr og køkkenmaskiner med i betragtning. Hvor skal de forskellige ting stå, hvor ofte er de i brug? Sidst med ikke mindst så tag højde for størrelsen og formen på det rum, køkkenet skal indrettes i.

De fleste mennesker tænker vanemæssigt og måske ud fra, at et nyt køkken skal være bygget op som det gamle, fordi det kan være svært at forestille sig andet. Hos Krone Byg vejleder vi gerne om, hvordan et nyt køkken kan skabes i dit eksisterende rum men måske på en meget mere hensigtsmæssig måde. Måske har du en masse flot service, du gerne vil kunne se, i stedet for at det er gemt af vejen i skabe? Så er åbne hylder værd at overveje. Måske har du brug for et stort arbejdsbord, fordi du ofte laver mad, der kræver plads? Hvad med muligheden for, at vi laver et smart cafébord, eller et bord til lektierne, der kan laves af børnene, mens de voksne kokkererer?

Tag os med på råd om nyt køkken

Hos Krone Byg vil vi gerne inddrages, når du går med planer om nyt køkken – og vi vil naturligvis gerne give dig et godt og uforpligtende tilbud, når vi har drøftet, hvad det er, du drømmer om. Dagligt kører vi ud i Brøndby, Glostrup og København, og laver gerne nyt køkken også i Nordsjælland og på resten af Sjælland. – ring til os på tlf. (+45) 77 99 00 00. Du kan også skrive til os via e-mail.