OM KRONE BYG
Dit lokale snedkerfirma

Kronen på værket

Hos Krone Byg går vi op i godt håndværk, som bliver leveret til tiden og til en fair pris. Kenneth Rasmussen er uddannet bygningssnedker, og er din garanti for, at du får kvalitetshåndværk.

Kvalitet der holder

Vi ved, hvor vigtigt det er, at have en håndværker/samarbejdspartner, som du kan stole på. Derfor sætter vi en stor ære i at overholde vores aftaler samt levere kvalitetshåndværk.

Grundig rådgivning

Når vi hjælper vores kunder (uanset typen af projekt), sørger vi altid for, at vi får ydet tilstrækkelig rådgivning, så du som kunde er sikker på, at du får en løsning, du kan være glad for i mange år.

Vi udfører snedkerarbejde, og er specialister i bordplader

Krone Byg ApS drives af Kenneth Rasmussen, der har mange års erfaring som bygningssnedker.

Vi er forhandler af Corian bordplader - fremstillet 100% efter mål.

Har du brug for en snedker, der løser alle opgaver i den bedste kvalitet? Så tag fat i Krone Byg.

Vores kunder siger

Læs her hvordan vores kunder beskriver deres oplevelse med vores arbejde.

Kom på slaget, hurtig og effektiv levering og rimeligt kørselstillæg trods den lange vej. Er meget glad for min hoveddør der blev som ny. Vil bestemt ringe til Kenneth en anden gang og anbefale ham til mine venner. – Tætning og reparation af hovedfør, udført i Charlottenlund

Lisbeth

Totalenterprise med flere faggrupper – alt udført til vor fulde tilfredshed Kenneth og Mark leverer kreative detaljeorienterede løsningsforslag på baggrund af faglig stolthed – og så er de behagelige mennesker – og kommer til aftalte tid – vil bruge dem igen.

Birte Bendorff

Krone Byg leverede en rigtig fin service i forhold til en lille tømreropgave på et vindue med råd i listerne. Vi havde en meget kort tid at få det udbedret på, og Krone Byg pressede opgaven ind i en travl tid for at imødekomme vores behov. Fint arbejde udført!

Sanne Grothe

Flot stykke arbejde, de kom til aftalte tid. Alt i alt en god oplevelse.

Henrik Zimmermann

2 meget professionelle og imødekommende håndværkere, som vi varmt kan anbefale.

Helle