Om Krone Byg

Hovedentrepriser

Står du med et større projekt, som skal løses, kan du vælge Krone Byg som din hovedentreprenør. Vi samarbejder med de bedste fra branchen, og kan stå for hele opgaven fra start til slut. Så slipper du for at skulle samarbejde med flere forskellige, og vi sikrer at din opgave løses professionelt.

Kronen på værket

Hos Krone Byg går vi op i godt håndværk leveret til tiden og til en fair pris. Kenneth Rasmussen er uddannet bygningssnedker og er din garanti for, at du får kvalitet i det arbejde, du bestiller. Vi klarer både store og små opgaver inden for tømrer- og snedkerfaget samt hovedentrepriser.

Få et tilbud

Hver dag kører vi ud og laver smukt tømrer arbejde i Brøndby, Glostrup og København, og vi kommer naturligvis gerne forbi for at høre om dit behov for en dygtig tømrer, ligesom vi gerne giver dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via mail eller ring til os på telefon – så er din tømrer og snedker på vej!

Vi udfører kvalitets tømrer- og snedkerarbejde og er specialist i køkkener

Krone Byg ApS drives af Kenneth Rasmussen, der har mange års erfaring som bygningssnedker.

Vi udfører kvalitets tømrer- og snedkerarbejde og klarer både store og små opgaver inden for tømrer/snedker-faget, og vi kører både i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland.

Har du brug for en tømrer, der løser alle opgaver i den bedste kvalitet? Så tag fat i Krone Byg.

Vores kunder siger

Læs her hvordan vores kunder beskriver deres oplevelse med vores arbejde.

Kom på slaget, hurtig og effektiv levering og rimeligt kørselstillæg trods den lange vej. Er meget glad for min hoveddør der blev som ny. Vil bestemt ringe til Kenneth en anden gang og anbefale ham til mine venner. – Tætning og reparation af hovedfør, udført i Charlottenlund

Lisbeth

Totalenterprise med flere faggrupper – alt udført til vor fulde tilfredshed Kenneth og Mark leverer kreative detaljeorienterede løsningsforslag på baggrund af faglig stolthed – og så er de behagelige mennesker – og kommer til aftalte tid – vil bruge dem igen.

Birte Bendorff

Krone Byg leverede en rigtig fin service i forhold til en lille tømreropgave på et vindue med råd i listerne. Vi havde en meget kort tid at få det udbedret på, og Krone Byg pressede opgaven ind i en travl tid for at imødekomme vores behov. Fint arbejde udført!

Sanne Grothe

Flot stykke arbejde, de kom til aftalte tid. Alt i alt en god oplevelse.

Henrik Zimmermann

2 meget professionelle og imødekommende håndværkere, som vi varmt kan anbefale.

Helle