Vedligehold OG Reparation af DuPont™ Corian® bordplader

Giv din bordplade nyt liv

Vi er eksperter i pleje og reparation af Corian®

Hos Krone Byg står vi klar med en hjælpende hånd til dig, der har fået en skade på din Corian® bordplade. Uanset om det er en lille ridse eller en stor revne, så har vi evnerne - og ikke mindst erfaringen - til at gøre din bordplade så god som ny.

Vi kan bl.a. hjælpe med at udbedre følgende skader:

- Revnet bordplade
- Små og store ridser
- Hakker
- Brændemærker

I langt de fleste tilfælde udfører vi reparationen hos dig, så du undgår at skulle leve uden din bordplade i en længere periode. Når vi reparerer bordplader, sker det bl.a. ved hjælp af slibning, polering mv.

Vi er blandt landets bedste inden for pleje af Corian bordplader®

Vi har mange års erfaring med produktion, montering og reparation af Corian® bordplader. Derfor er der nærmest ikke en skade, vi ikke har set eller udbedret før.

Netop dét at du kan reparere en Corian® bordplade - og den stadig kan fremstå som ny - er en af de HELT store fordele ved materialet. Selvom det af natur er yderst slidstærkt og holdbart, kan reparationer typisk udføres, så det ikke er til at se, at der har været en skade.

Indhent et uforpligtende tilbud på pleje af din bordplade

Skal vi hjælpe dig med at reparere med din Corian bordplade? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 60 14 14 02 eller kontakte os via vores kontaktformular. Så tager vi en uforpligtende snak om, hvordan vi bedst muligt griber opgaven an. Du modtager naturligvis et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper dagligt kunder i hele København og på resten af Sjælland.