Corian og Kerrock bordplader

Corian Bordplader fremstilles 100% efter dine mål

Få et eksklusivt køkken

Med en enkel og elegant
Corian bordplade

Ønsker du en Corian bordplade? Så er vi den rette samarbejdspartner!

Skal du have nyt køkken og overvejer du en Corian bordplade, så kan vi hjælpe dig hos Krone Byg. Corian er ikke navnet på materialet, som mange fejlagtigt tror. Det er bare en producent af Solid Surface bordplader, som egentlig er den korrekte betegnelse. Med tiden er denne type bordplade blevet meget populær på grund af materialets holdbarhed og fordi det er vedligeholdelsesfrit.

Corian er det mest populære mærke inden for solid surface bordplader, og det er fuldt ud med rette. Corian bordplader er yders slidstærke, samtidig med at du får et helt unikt design.

Få grundig rådgivning og en digital opmåling

Hos Krone Byg forhandler vi Solid Surface bordplader af mærkerne Corian og Kerrock. Kerrock er stort set er identisk med Corian i styrke, farvemuligheder og holdbarhed. Uanset hvad dit behov er, sørger vi for at hjælpe dig med grundig rådgivning, så du får den bordplade du drømmer om.

For at kunne hjælpe dig bedst muligt på vej, kommer vi gerne ud til dig og laver en digital opmåling, hvor vi samtidig drøfter dine ønsker til din nye bordplade.

Indhent et uforpligtende tilbud til Danmarks bedste pris

Skal vi hjælpe dig videre med din Corian bordplade? Så er du velkommen til at ringe til os på telefon 60 14 14 02 eller kontakte os via vores kontaktformular. Så tager vi en uforpligtende snak, og aftaler et møde, hvor vi kommer ud og laver en opmåling, så vi kan beregne et konkret tilbud til dig.

Vi hjælper dagligt kunder i hele København og på resten af Sjælland.

Tømrer & snedker

Leder du efter en rigtig snedker, der kan sit håndværk ned i detaljen? Det kan vi!

Solid Surface bordplade

Krone Byg fremstiller og monterer Corian bordplader

Hovedentrepriser

Hos Krone Byg har vi stor erfaring med at stå for hovedentrepriser.

Nyt køkken

Er drømmen et nyt køkken? Lad Krone Byg gøre drømmen til virkelighed.

Køkkenrenovering

Behøver du ikke udskifte hele dit køkken? Så lad Krone Byg lave en køkkenrenovering.

Køkkenmontering

Skal køkkenet sættes op? Lad Krone Byg stå for montering af køkken.

Mulighederne er mange

Corian bordplader - moderne som klassisk

Bordpladen med mange muligheder

Corian bordplader egner sig godt til stort set alle typer af køkken og mulighederne er mange. Søger du en solid og vedligeholdelsesfri bordplade til dit bryggers eller badeværelse, så kan vi også levere Solid Surface bordplader til dette.

Vi bearbejder alle bordplader på vores værksted, efter at have taget de eksakte mål ude hos dig. Derefter kommer vi med bordpladen og laver den kemiske svejsning hos dig, såfremt det kommer i flere stykker.

Bor du på Fyn, I jylland eller Sverige, skal vi bruge de eksakte mål, for at kunne levere en Solid Surface bordplade til dig.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi starter bilen og kører ud hver dag i Brøndby, Glostrup og København samt på resten af Sjælland, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dit projekt og høre, hvad du kan bruge Solid Surface bordplader til – ring til os på tlf. 60 14 14 02, måske er vi lige ude og lave en anden snedker opgave, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også skrive til os via e-mail.