Kerrock og corian bordplader

Spar op mod 30% på din nye bordplade – vælg Kerrock fremfor Corian. Udseendet og kvaliteten er den samme, prisen er noget helt andet.

Vi har tidligere fremstillet og monteret disse Kerrock bordplader:

Få et eksklusivt køkken

Enkel og elegant
Solid Surface bordplade

Ny Kerrock eller Corian bordplade?

Skal du have nyt køkken og overvejer du en Corian bordplade, så kan vi hjælpe dig hos Krone Byg. Corian er ikke navnet på materialet, som mange fejlagtigt tror. Det er bare en producent af Solid Surface bordplader, som egentlig er den korrekte betegnelse. Med tiden er denne type bordplade blevet meget populær på grund af materialets holdbarhed og fordi det er vedligeholdelsesfrit.

Spar 30% på din Solid Surface bordplade
Vi forhandler Solid Surface bordplader af mærket Kerrock, som stort set er identisk med Corian i styrke, farvemuligheder og holdbarhed - men prisen er en anden! Du kan kan hurtigt spare omkring 30% ved at vælge Kerrock fremfor Corian, og du vil ikke kunne se eller mærke forskel andre steder end i pengepungen.

Udover at materialet i sig selv er billigere, så har vi hos Krone Byg ApS også ry for at have skarpe priser på vores Kerrock bordplader. Selvom vi primært kører på Sjælland, bliver vi ofte kontaktet af nye kunder fra Jylland og Sverige, der har hørt om vores gode priser, og som derfor vil købe af os.

Ring til os på telefon 60 14 14 02 og få grundig rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Ønsker du en bordplade af selve Corian mærket, kan vi også lave det for dig, men her har vi ikke mulighed for at skaffe dig rabat.

Tømrer & snedker

Leder du efter en rigtig snedker, der kan sit håndværk ned i detaljen? Det kan vi!

Solid Surface bordplade

Krone Byg monterer Solid Surface bordplader - primært i køkkenet.

Hovedentrepriser

Hos Krone Byg har vi stor erfaring med at stå for hovedentrepriser.

Nyt køkken

Er drømmen et nyt køkken? Lad Krone Byg gøre drømmen til virkelighed.

Køkkenrenovering

Behøver du ikke udskifte hele dit køkken? Så lad Krone Byg lave en køkkenrenovering.

Køkkenmontering

Skal køkkenet sættes op? Lad Krone Byg stå for montering af køkken.

Mulighederne er mange

Solid Surface - moderne som klassisk

Bordpladen med mange muligheder

Solid Surface bordplader egner sig godt til stort set alle typer af køkken og mulighederne er mange. Søger du en solid og vedligeholdelsesfri bordplade til dit bryggers eller badeværelse, så kan vi også levere Solid Surface bordplader til dette.

Vi bearbejder alle bordplader på vores værksted, efter at have taget de eksakte mål ude hos dig. Derefter kommer vi med bordpladen og laver den kemiske svejsning hos dig, såfremt det kommer i flere stykker.

Bor du på Fyn, I jylland eller Sverige, skal vi bruge de eksakte mål, for at kunne levere en Solid Surface bordplade til dig.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi starter bilen og kører ud hver dag i Brøndby, Glostrup og København, og vi kommer gerne forbi for at drøfte dit projekt og høre, hvad du kan bruge Solid Surface bordplader til – ring til os på tlf. (+45) 77 99 00 00, måske er vi lige ude og lave en anden snedker opgave, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Du kan også skrive til os via e-mail.